Tidligere
Næste
Tidligere
Næste
Om Italianna

Mit navn er Anna Maria, men er altid blevet kaldt Anna, og jeg er italiener. Så ItaliAnna var perfekt som firmanavn!

I december 2020 startede jeg min lille virksomhed med den beskedne drøm at promovere italiensk fødevareekspertise i Danmark, kort sagt, ville jeg prøve selv at importere nogle af de gode fødevarer, som stadig fremstilles efter traditionelle kriterier i forskellige italienske regioner, økologiske eller certificerede fødevarer. De gode fødevarer, som mange spiser på ferien i Italien, men som er svære at skaffe i Danmark. 

Industrien har fjernet identiteten af mange af vores traditionelle produkter. De fleste fødevarer bliver produceret med høj hastighed ‘her’ og ‘nu’. For mig giver det mening at have at gøre med økologi og bæredygtig fødevarer, hvor der stadig er tid til at vente på at få den gode smag, antydninger og egenskaber frem i produktet. Mine produkter skal have en identitet og historie, som jeg kan identificere mig med, fordi jeg ved, hvem der laver dem, hvordan og hvorledes. Den viden har jeg brug for, for at kunne videregive fortællingen til mine kunder! Det er netop denne fortælling og producenternes passion, der har bidraget til at berige den solide og rige madkultur, vi italienere kan være stolte af, og som Italien er kendt for. En tradition, der sammen med kunst og kultur smelter sammen til en arv, vi alle skal være med til at beskytte. Mine bedsteforældre producerede vin og olie, og en flere af mine onkler og tante er kokke og køkkenmedarbejdere. jeg ønskede ikke at følge i deres fodspor, det var for hårdt! 

Alligevel er det blevet min skæbne! I mange år har jeg arbejdet på restauranter i Italien og Danmark, mens jeg studerede. Jeg søger konstant viden og inspiration for at dygtiggøre mig. Jeg deltager på kurser, sætter mig ind lovgivning og regler for fødevarer og selvfølgelig lærer en masse om mine producenter. 

Jeg lærer også af mine kunder, når jeg står i butikken! De bekræfter mine produktvalg og giver den power jeg har brug for, for at gå videre og tro på de værdier, som min virksomhed hvile på. Det er kunderne, der kommer først, og det er for dem, jeg arbejder for at give varer af kompromisløs kvalitet. Det er måske ikke den nemmeste vej, jeg har valgt. Mange er måske mere villige til at bruge penge på et ekstra par sko end at købe en god balsamicoeddike, der er lagret i 25 år og giver en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, men der er heldigvis flere og flere, der prioriterer alt det munden begærer. Så jeg er utrolig glad for de små skridt min virksomhed tager hver dag, især når kunderne kommer igen og igen i min butik og siger, at mine varer smager fantastisk godt. så er det alle anstrengelserne værd! Jeg vil være meget taknemlig, hvis du deler dine smagsoplevelser og anmelder mine varer, fordi det vil støtte min forretning.

IMG_6057
IMG_5992
pølseproducent
IMG_5907
IMG_5433

Åløkke Alle 45
5000 Odense C

Telefon: 2826 4988
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Italianna / v. Anna Maria Meloni Rønn

Skibhusvej 107
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser