Beskrivelse
Aceto Balsamico Tradizionale fremstilles udelukkende af kogt druemost fra følgende druer: Trebbiano, Lambrusco, Berzemino, som gennem en langsom acetificering, der stammer fra naturlig gæring, gradvist bliver koncentreret. En meget lang lagring følger i tønder fra forskellige træsorter og størrelser, som kaldes et batteri, uden tilsætning af aroma. Denne ældning identificerer de to produkttyper: Affinato: lagret i mindst 12 år – identificeret med hvide kapsler (som på billeder) og Extra Vecchio lagret i 25 år og identificeret med guldfarvede kapsler – også tilgængelig i vores webshop.
Produktet fåes udelukkende i den af MIPAF (Ministero delle politiche agricole alimentari e forestali) godkendte beholder: den sfæriske og absolut originalt falske designet af Giugiaro. Den lille ampul med en rektangulær base i massivt hvidt krystallinsk glas har en kapaciteter af 10 centiliter, 20 centiliter og 40 centiliter, selvom det næsten udelukkende er 100 cl ampullen man finder på markedet. Hver enkelt flaske er forseglet med et ikke-genbrugeligt mærke med et serienummer, der giver dig mulighed for at spore producenten. Traditionel balsamicoeddike fra Modena “Affinato” DOP er en beskyttet oprindelsesbetegnelse
Produceret i Italien
Emilia Romagna-regionen
Producent og aftapper: Acetaia Estense
Indhold: 100 ml
Aroma: intens frugtagtig
Farve: mørkebrun
Druer: Trebbiano, Lambrusco, Berzemino
Aroma: intens frugtagtig
Smag: sød og meget cremet
Mad: Ideel med Parmigiano Reggiano, øksemørbrad, is og jordbær
Speciel: Lagring i mindst 12 år i tønder af forskellige ædle træsorter.
Ingredienser og ALLERGENER:
Kogt druemost
Indeholder ingen tilsatte sulfitter
Producent: Acetaia Estense srl – Via Nazario Sauro 2 – 41050 Castelnuovo Rangone – Italien / Italien
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.