Beskrivelse
Vores Coppa er absolut et mesterværk indenfor charcuterihåndværk fremstillet efter den kendte Parma-tradition. En tradition der har sine rødder langt tilbage. Man mener at kunne spore fremstillingen af Coppa di Parma helt tilbage til 1680.
Coppa består af den omhyggeligt trimmede muskuløse del af svinenakken. Når den er udbenet, bliver den først saltet, derefter krydret og langsomt tørret.
Coppa di Parma karakteristiske egenskaber er fedtårer, der krydser “snittet” af dette produkt, hvilket giver dens magre dele en særlig blød velsmagende karaterisk og ikke mindst duft.
I Salumificio Rossis kældre får produktet sin umiskendelige karakter og smag.
Spørg rundt i Parma, hvem laver bedste Coppa, alle der har forstand på det, vil uden tøven svare: “Rossi!”. Vi er derfor glade for at have Rossis Coppa di Parma i vores sortiment.
Coppa kaldes også ‘Capocolla’ i det centrale Italien, ‘scamerita’ i Toscana og ‘Locena’ i nogle områder i det sydlige Italien.
Anvendelse: ideel til antipasti i skiver parret med Parmigiano Reggiano, til hurtige snacks og til verdens bedste gourmet sandwich… du bestemmer, hvordan dette unik specialitet skal nydes.
Coppa di Parma er gluten- og laktosefri.
Opbevares i køleskabet, og når der er taget ud fra vakuumpakningen, beskyttet med plastikfilm.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.