Produkt

Capocollo/coppa

DKK165.00

Beskrivelse

Capocollo er den del af grisen mellem hovedet og grisens lænd, som også kaldes ‘Coppa’ i det nordlige Italien, ‘scamerita’ i Toscana og ‘Locena’ i nogle områder i det sydlige Italien.

Vores Capocollo laves af ​​den sorte grise-race fra Rieti, ‘maiale reatino’. Grisene opdrættes og lever frit i det meste af deres liv i de store skove, hvor de spiser naturligt, hvilket giver capocollo-kødet en unik og udsøgt smag. 

Capocollo karakteristiske egenskaber er fedtårer, der krydser “snittet” af dette produkt, hvilket giver dens magre dele en særlig blød velsmagende karaterisk og ikke mindst duft.

Vores Capocollo er krydret med producentens hemmelige urteblanding og lufttørret 100-120 dage i naturligt miljø og fugt cirka 650 m over havets overflade.

Capocollo er produceret af 100% italiensk frilandssvinekød og er vakuumpakket.

Producent: Colle Maggiore fra Greccio, Rieti-Italien

Producenten er akkrediteret Gambero Rosso – det mest prestigefulde italienske madmagasin. 

Certificeret: D.O.C Italy

Vægt cirka 400g

Yderligere information

Vægt

ca. 400g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Capocollo/coppa”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser