Produkt

Ekstra Jomfruolivenolie, Monokultur, Monte Carpignano, 250 ml

kr.150.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Ekstra Jomfru Olivenolie Monte Carpignano –  Valle Selva – fra Azienda Agricola Nùmenòre, Montelibretti, Roma – Lazio

Monte Carpinagno er en 100% italiensk monocultivar Ekstra Jomfru Olivenolie – EVO.
En monocultivar EVO er udvundet af en enkelt olivensort, og Monte Carpignano er af sorten ’Carboncella’.

De organoletiske egenskaber:
Monte Carpignano beskrives som en ekstraordinær EVO med en frisk urteagtig duft af mandler og artiskok og klippet græs. Den har en behagelig og perfekt afbalanceret bitter og skarp eftersmag, der gør olien frisk, unik, delikat og velsmagende.

Resultatet er en Ekstra Jomfru Olivenolie med en stærk identitet, med særlige karakteristiske træk som er meget typiske og forbundet med det område, hvor olivenfrugten bliver dyrket og udvundet på bjerget Monte Carpignano i byen Nerola tæt på Rom og i regionen Lazio.

Området der kaldes ’Sabina’ er siden Romerriget kendt for at have en stærk tradition for fremstilling af kvalitets olivenolie.

Monte Carpignano er koldpresset igennem mekaniske proces, hvilket betyder, at temperaturen ikke er kommer over 27 grader under produktionsprocessen, herved bevares alle de gode organoletiske ejeskaber, især den lave surhedsgraden i olien, vitaminer, mineraler og polyfenoler som er en gruppe antioxidanter som er med til at styrke vores immunforsvar, men også forhindrer hjertekarsygdomme, diabetes og især inflammation.

Anvendelse i køkkenet:
Olivenolien er bl.a. god til kød, fjerkær, grillet fisk, bruschetta, grillede grøntsager, æg, minestrone og supper. Velbekomme!

Når du køber denne EVO står det på flasken, hvornår frugten er høstet, opbevaringstank nummer og hvilken dag olien er hældt på flaske. Olien er 100% sporbar, hvilket garanterer dit produkt. Producenten er ved at omlægge til økologisk landbrug og kan om 2 år sætte det økologiske varemærke på etiketten.

De største fjender for din ekstra jomfru olivenolie er lys, varme og luft. Derfor skal man huske at lukke flasken igen efter brug. Opbevar olien et køligt sted mellem 14-20°, men aldrig i køleskabet. Opbevar olien i stål eller glas – aldrig i plast! Brug olien indenfor et år fra produktionsdatoen.

Yderligere information

Antal

1 stk – 150 kr., 2 stk. – 285 kr. – Spar 5%

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ekstra Jomfruolivenolie, Monokultur, Monte Carpignano, 250 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser