Produkt

“GOCCE DI TARTUFO” BIANCO / “DRÅBER AF HVIDE TRØFLER”

kr.149.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Fra den hvide trøffel fra Alba-Piemonte, også kendt som “Tuber Magnatum Pico”, den sjældneste og mest eftertragtede vilde trøffel, skabes denne dyrebare trøffel-olie.

Opnået gennem en banebrydende produktionsproces, der giver mulighed for at opnå en intens duftende og smagsfulde trøfle-olie. En proces der kan bevare de unikke aromaer og antydninger over tid og forrige på en helt særlige og elegant måde dine specielle måltidsretter.

Inspiration til anvendelsen af hvide-trøfleolie i køkkenet.

Hvid trøffelolie er en af ​​de mest praktiske og hurtigste måder at nyde den unikke og duftende aroma af hvide trøfler. Udover at være perfekt som “supplement” til friske trøfler, er den perfekt som krydderi til alle dine yndlingsopskrifter og til at tilberede gourmetsaucer. Et par dråber af denne duftende olie på din yndlingspizza vil give den et nyt og originalt præg. Det vigtige er, at hvide trøffel-olie først skal tilføjes efter pizzaen er bagt og ikke bruges ingredienser pga den kraftige smag.  Den hvide trøffel er også fremragende med pecorino, og hvis du tilbereder en svampebaseret risotto, og krydret med revet pecorino og et dryp af trøfler-olie… mums!

Vi ved alle, at æg passer godt sammen med aromaen af ​​hvide trøfler. Næste gang du tilbereder æg, skal du bruge rå trøffelolie for at give enkelheden et raffineret touch!

Trøffelolie bruges ofte til bruschetta, for at give det sofistikerede præg, som mange kan lide.  Så prøv at gøre dette: krydr din bruschetta med svampe (det bedste af det hele er porcini), og hæld et par dråber hvid trøffelolie over den efter tilberedning: resultatet er garanteret.

Prøv for eksempel at lave ravioli fyldt med ricotta, lave en porcini-svampesauce og krydre det hele med et par dråber hvid trøffelolie: det bliver en rigtig godbid!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““GOCCE DI TARTUFO” BIANCO / “DRÅBER AF HVIDE TRØFLER””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser