Beskrivelse
Opnået gennem en banebrydende produktionsproces, der giver mulighed for at opnå en intens duftende og smagsfulde trøfle-olie. En proces der kan bevare de unikke aromaer og antydninger over tid og forrige på en helt særlige og elegant måde dine specielle måltidsretter.
Inspiration til anvendelsen af hvide-trøfleolie i køkkenet.
Vi ved alle, at æg passer godt sammen med aromaen af hvide trøfler. Næste gang du tilbereder æg, skal du bruge rå trøffelolie for at give enkelheden et raffineret touch!
Trøffelolie bruges ofte til bruschetta, for at give det sofistikerede præg, som mange kan lide. Så prøv at gøre dette: krydr din bruschetta med svampe (det bedste af det hele er porcini), og hæld et par dråber hvid trøffelolie over den efter tilberedning: resultatet er garanteret.
Prøv for eksempel at lave ravioli fyldt med ricotta, lave en porcini-svampesauce og krydre det hele med et par dråber hvid trøffelolie: det bliver en rigtig godbid!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.