Produkt

Økologisk ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano DOP ca. 500 g 48 måneder – Stravecchio

(1 kundeanmeldelse)

kr.285.00

Beskrivelse

Økologisk ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano DOP ‘ modnet i mindst 46 måneder er en superb ost, også kaldet ’meditations ost’.

Organoleptiske egenskaber
En kompakt og smuldrende ost, som pirrer næsen med en duft af krydderier, tørret frugt og hø. Stærk med måde, målbevidst og lettere skarp smag med en flot ravfarve.

Prøv den med et godt glas Lambrusco eller med mere intense og fyldige vine, såsom Barolo, Amarone eller Cannonau. Den er fremragende alene i flager, måske sammen med søde kompotter og aceto balsamico tradizionale di Modena DOP. På grund af sin markante sprødhed er den også fremragende revet som fyldstof til frisk ravioli.

Økologisk ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano DOP
Vi importerer vores økologiske Parmigiano Reggiano direkte fra en mindre familie virksomhed, der igennem generationer kun har fremstillet økologisk fra Bardi-bjergene, cirka 70 km fra Parma.

En pragtfuld middelalderlandsby med en fabelagtig bjergrigt landskab med koracerne Bruna Alpina e Frisona Italiana.

Disse køer græsser i den friske luft på enge i stor højde og takket være det kølige og regnfulde klima, brødføder de sig på den lokale flora, urter og hø, der er mere varieret og frodig end sletterne – en ernæring, der giver en endnu bedre Parmigiano Reggiano.

Forskellene mellem ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano og traditionel Parmigiano Reggiano er få, men alligevel afgørende for kvaliteten af ​​det færdige produkt.

Generelt har ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano med en lidt mere intens strågul farve. Smagen er mere intens, men som de andre organoleptiske egenskaber kan den variere afhængigt af den anvendte mælk.

Som den traditionelle Parmigiano Reggiano har den økologiske prik skrift på langs af skorpen, ingen huller i osten, fremkost af krystaller (hvis osten er modnet mere end 12 måneder). Det er meget svært at tjekke disse parametre, når du køber små stykker Parmigiano Reggiano, derfor vi anbefaler altid at købe min. 500 g. Derudover skal etiketten have DOP stempel fra Parmigiano Reggiano konsortiet. Den økologisk certificering fremhæves ved brug af den grønne blad-symbol. Dette er EU’s fællesøkologiske certificering.

1 anmeldelse af Økologisk ‘bjerg’ Parmigiano Reggiano DOP ca. 500 g 48 måneder – Stravecchio

  1. Jacob

    Fuldstændig uovertruffen nydelse. Forkæl dig selv med et stykke af denne ost.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser