Produkt

Økologisk ‘Rosa Marchetti’-ris

kr.59.00

Beskrivelse

Rosa Marchetti er en særlig gammel og værdsat italiensk rissort.

Det er en gammel oprindelig italiensk rissort, der først blev opdaget i 1960’erne af Domenico Marchetti, en landmand, der ved et uheld identificerede en ny variant af ris på en af ​​sine marker og begyndte at dyrke denne sort omkring 1972.  I rismarken (risaia) skiller den sig ud, fordi den har en lang stængel og et dybt rodsystem, som trækker næring i jordens rigeste lag, og garantere plantens bedre sundhed og en højere ernæringskvalitet. I madlavningen er den kendetegnet ved dens jordagtige aromaer og en mere sprød men samtidig blød konsistens.

Anbefales til
Denne rissort er god til at absorbere saucer, derfor er den ideel til enhver form for tilberedning. Fremragende til risottoer, supper, salat og timbaler, søde som salt.  Risengrød og ris a la mande

Du kan vælge mellem den hvide, semi-fuldkorns eller fuldkorns Rosa Marchetti Ris.  Vær opmærksom på at kogetiden er længere for semi- og fuldkornsris.

Kogetid
Hvid ris : 12/14 minutter

Semi-fuldkorns: 16/18 minutter 

Fuldkorns: 37/42 minutter

Opbevaring 
Risen kommer fra certificeret økologisk landbrug og indeholder ingen form for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, så efter åbning af posen er det tilrådeligt at opbevare den i et tørt miljø væk fra lys under 25°, efter åbning ved en temperatur under 18 ° C , i de varme måneder anbefales det at opbevare produktet i køleskabet – klar til brug.

Risen er pakket indvendigt med en 100% genanvendelig papirpose og en yderstofpose, sidstnævnte også med genbrugsstof, så produktet er et 100% bæredygtigt produkt.

Risens oprindelsen
Baraggia Biellese og Vercellese, Piemonte – Italien

Producent
Rovasenda Biandrate Maria, Cascina Teglio, 13040 Rovasenda (VC)

Yderligere information

Type

Hvid 500g, Semi-fuldkorn 500g, Fuldkorn 500g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk ‘Rosa Marchetti’-ris”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser