Produkt

Pancetta

DKK80.00DKK140.00

Ryd

Beskrivelse

Colle Maggiores Pancetta tesa
Pancetta tesa er 100% lavet af italiensk frilands svinekød fra den sorte grise-race fra Rieti (Maiale nero reatin). Uden konserveringsmidler, laktose og glutten,

Ingredienser: Salt, krydderier og destrose. Luftøret og modnet i højlandet omkring Rieti i 100-120 dage. Vakuumpakket og tilgængelig i stykker af cirka 200/300/400 g. Et håndværks produkt som ikke kan vejes præcis som det industriprodukt, som man er vant til at købe i supermarkedet.

Hvad er panceta tesa
Pancetta fra Colle Maggiore er udelukkende lavet af  den magre del grisens mave (på italiensk: pancia), der behandles med salt, peber og krydderier. Pancetta er kendetegnet ved en blød skive, der kommer med lag af skiftevis rødt kød oghvidt/lyserødt fedt. Takket være tilstedeværelsen af ​​krydderier har denne del af kødet en meget intens duft og velsmagende smag. Den strakte pancetta kræver, at hele stykket af svinekødet bearbejdes og efterlader det åbent, uden at give det en særlig form. Naturlig lufttøret og modnet i Rietis højland i 100/120 dage. Pancetta adskiller sig fra bacon, som er en røget produkt, og kan laves fra forskellige dele af grisekødet.

Organoleptiske egenskaber
Pancetta tesa, strakt pancetta, har en meget markant duft. Faktisk er det allerede med lugtesansen muligt at duftetilstedeværelsen af ​​salt og peber, hvilket giver denne mad en virkelig unik duft.

Når det er skåret, har et stykke pancetta fra Colle Maggiore en levende og flot rubinrød farve, de fede og magre dele er fin afbalanceret og aldrig ordinære som et industri produkt.

I ganen er dette håndværksprodukt meget blød og har tendens til næsten at smelte i munden. Et ægte kulinarisk møde med dine sanser. Velbekomme!

Pancetta i køkkenet
Grådig og smagfuld, pancetta tilføjer smag til enhver ret. Skæret i tern og stegt til minestrone, god til linse- og bønnesuppe som fx den skønneste og toscanske ribollita. Fremragende i risotto-retter, byg, quinoa og al verdens pasta retter. Du kan lave fantastisk æggekage med pancetta, spinat/squasch/porrer/rødløg og andre forskellige grøntsager. Med vores pancetta kan du lave en luksus udgave af scramble eggs til din brunch. Den er lækker i sandwich og hjemmelavet focaccia, for ikke at snakke om din hjemmelavede pizza med svampe. Du kan forbereder velsmagende aperitif, antipasto og forretter med pancetta og parmesan.

Yderligere information

Vægt

200g, 300g, 400g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pancetta”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser