Produkt

Pesto Rosso Biologico – Økologisk Rød Pesto

kr.79.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Beskrivelse
Vores økologiske røde pesto er udelukkende tilberedt med certificerede økologiske ingredienser af højeste kvalitet: En vegetar pesto fremstillet med ekstra jomfru olivenolie, soltørrede tomater, og genovesisk pesto.
For at opnå den perfekte røde pesto skal der bruges en særlig type basilikum, den såkaldte ‘genovesiske basilikum’, dvs. en særlig sort fra Genova/Ligurien region. Denne basilikum-sort har netop opnået anerkendelse som DOP/BOB- beskyttet oprindelsesbetegnelse og det er denne sort/art, der giver pestoen dens enestående og unikke karakteristiske træk: Smagen, den intens duft og en fantastisk cremethed.
Basilikumblade er meget små med en konkav form, og en unik tendens til ikke at oxidere og blive sort som andre basilikum arter. Tomaterne er modnet og tørrede i solen, kun sådan opnåes en rød pesto som vores.
Tilberedning
Nyd den røde pesto som den er, med snittede grøntsager, til både varme eller kolde retter, på pasta, brød, pasta eller ris-salater. Smøres på din lørdagskylling eller til at give et ekstra strejf af smag til dine sandwich og salater.
Glas med 100 g
Glutenfri
Sommariva tradizione agricola, Albenga – Savona

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pesto Rosso Biologico – Økologisk Rød Pesto”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser