Beskrivelse
Beskrivelse
Vores økologiske røde pesto er udelukkende tilberedt med certificerede økologiske ingredienser af højeste kvalitet: En vegetar pesto fremstillet med ekstra jomfru olivenolie, soltørrede tomater, og genovesisk pesto.
For at opnå den perfekte røde pesto skal der bruges en særlig type basilikum, den såkaldte ‘genovesiske basilikum’, dvs. en særlig sort fra Genova/Ligurien region. Denne basilikum-sort har netop opnået anerkendelse som DOP/BOB- beskyttet oprindelsesbetegnelse og det er denne sort/art, der giver pestoen dens enestående og unikke karakteristiske træk: Smagen, den intens duft og en fantastisk cremethed.
Basilikumblade er meget små med en konkav form, og en unik tendens til ikke at oxidere og blive sort som andre basilikum arter. Tomaterne er modnet og tørrede i solen, kun sådan opnåes en rød pesto som vores.
Tilberedning
Nyd den røde pesto som den er, med snittede grøntsager, til både varme eller kolde retter, på pasta, brød, pasta eller ris-salater. Smøres på din lørdagskylling eller til at give et ekstra strejf af smag til dine sandwich og salater.
Glas med 100 g
Glutenfri
Sommariva tradizione agricola, Albenga – Savona
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.