Produkt

Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. – hel Parmaskinke – cirka 7 kg

kr.1,999.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. – et håndværksprodukt
Prosciutto Crudo di Parma DOP er et produkt, der stadig laves efter de gamle traditioner, der er overleveret fra generation til generation. Fra det latinske “perexsuctum” dvs. fuldstændig tørret, er parmaskinke et produkt modnet i 24 måneder, fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, glutenfri og laktosefri. 100% naturligt velegnet til børn, voksne og ældre. De eneste ingredienser til fremstilling af denne italiensk specialitet er: svinekød og havsalt. Hele fremstillingskæden for Parmaskinke D.O.P er kontrolleret og certificeret af Consorzio del Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. Skinken er produceret med italienske grise certificeret ved fødslen og verificerbare. Det er også konsortiet, der giver Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. den endelige anerkendelse ved at brændemærke det endelige produkt med den berømte hertugkrone.

Men ingredienserne er ikke nok til at opnå et fremragende produkt. Mennesker og natur er med til at skabe et særlig kulinarisk mesterværk: mennesker og deres passion for den traditionelle arbejdsproces og opskrift med den lange modning, hvor tålmodighed en fundamental faktor. Naturen er også en vigtig del: den lette vind og luft, der nogle gange kommer fra havet, fra Appenninerne, Alperne og Po-floden er med til at give skinkerne deres karakteristiske aroma og duft. Disse faktorer er grundlæggende for at gøre Parmaskinke D.O.P. til et unikt og uforligneligt italiensk gourmet produkt.

Vores parmaskinke er et håndværkprodukt fra et mindre familievirksomhed. Skinkerne bliver sendt fra vores leverandør til konsortiet og brændemærket med ‘Prosciutto Crudo di Parma D.O.P.’, herefter går turen tilbage til vores leverandør, hvor skinken bliver vakuumpakket og sendt til os.

Nyd din parmaskinke, som du bedst kan lide den!

Hvordan opbevarer du din parmaskinke?
Når du tager skinken ud af posen, så tør den af med en ren bomuldklud eller syrefri køkkenrulle. Lad skinken ildte lidt før du skærer den i skiver, så alle gode egenskaber fremhæves og du kan nyde parmaskinkens blødhed og sødme. Velbekomme!

Parmaskinke skal opbevares i køleskabet ved en temperatur på 4-8°.

Hvis skinken er skåret i skiver, skal den dækkes med husholdningsfilm og opbevares i køleskabet for at bevare dens blødhed. Inden den skæres i skiver – enten i hånden eller i en pålægsmaskine, skal sværen fjernes. Hvis du skærer den i hånden bruges en lang tynd kniv (den slags man bruger til laks).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prosciutto Crudo di Parma D.O.P. – hel Parmaskinke – cirka 7 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser