Produkt
Tilbud

Sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt.)

kr.153.00kr.290.00

Beskrivelse

Beskrivelse
Sommertrøflen – Tuber Aestivum Vitt., Også kaldet ‘Scorzone’ er kendt og elsket for sin blide og delikate smag, duften minder om underskoven, sommertrøflen er ekstremt alsidig i køkkenet, så du kan tilberede lækker bruschetta op til mere ekstravagant retter.
Ingredienser
Sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt.), Vand, salt.  Et 100% naturligt produkt med den eneste tilsætning er vand og en knivspids salt.  Den indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer. Den sorte sommertrøffel høstes, når den bliver moden i perioden mellem slutningen af ​​maj og begyndelsen af ​​september.  Denne trøfle vokser nær jord med tilstedeværelse af både ler og sand og i symbiose med planter som eg, bøg, dunet eg, hasselnød, fyr, steneg eller avnbøg.
Anvendelse
Ligesom friske trøfler skal den bruges i skiver eller revet.  For at forbedre dens kvaliteter er det tilrådeligt at passere den hurtigt i en gryde med olie / smør eller hvidløg. Kogevandet i gryden må aldrig smides ud, men tilsættes den ret, du vælger at tilberede.  Sommertrøflen bruges hovedsageligt til at krydre forretter, æg, fiskehovedretter eller fyld til forretter.  Vi anbefaler 15 gram til to personer.
Opbevaring
Efter åbning opbevares i det lukkede glas den i køleskabet og indtages inden for en måned.
Sommertrøfler og vin:
Potentielt kan den sorte sommertrøffel ledsages af hvidvine, når de kombineres med pasta, og af rødvin, når det kommer til kødretter.
Lagrede vine er favoritterne til at forstærke smagen af ​​trøflen, såsom Oltrepò Pavese Riesling DOC, Fiano, Verdicchio eller Gavi.
For mere udførlige retter kan du vælge Barolo DOCG, Amarone, Chianti DOCG Riserva og Pinot Nero.
Fås i glas med 18 g og 35 g

Yderligere information

Vægt

18 g, 35 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk

Læs handelsbetingelser

 

Tranevej 23
5000 Odense C

Telefon: 31 66 54 84
CVR: 41901403

anna@italianna.dk
Læs handelsbetingelser