Beskrivelse
Beskrivelse
Historien om Tartufi Morra er baseret på den kontinuerlige søgen efter kvaliteten af produkter kombineret med ønsket om at garantere maksimal friskhed. Denne virksomhed har haft succes med sin hensigt om at forbedre og eksportere trøflen, hvis forarbejdning kræver dedikation og erfaring, og den har været i stand til at tilbyde det bedste af Piemontes regionale ekspertise. Morra bringer de mest typiske smagsvarianter fra Piemonte til dit bord. Hvis du vil smage en raffineret og anderledes pastaret er disse tagliolini noget for dig. Lad dig rive med af den umiskendelige smag af hvide trøfler, og du vil forstå den sande duft af de piemontesiske bakker, hvoraf dette produkt er en af de vigtigste skatte.
Hvis pasta hvid trøffel er din passion, må du ikke gå glip af Tartufi Morra’s Tagliolini!
Tilberedning
Sådan forberede du den lækreste tagliolini-pasta, simpelt og godt: Smelt stille og rolig lidt smør på en pande – smør må ikke blive branket og sort, kog tagliolini al dente, hæld vandet fra og tilføj rigeligt smør. Tagliolini og smør skal udgøre en helhed. Tilføj lidt trøffel-olie og evt. en teske af Parmigiano Reggiano. Du kan også forberede tagliolini med sous ‘Delizia Di Pomodoro e Tartufo’. Buon Appetito!
Ingredienser
Durum hvede semulje, 21,7% pasteuriserede æg, vand, 1,7% trøffelaroma, 0,13% hvid trøffel (Tuber magnatum Pico).
250 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.